Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.
Lounaslista vko 16 ( 16.04 – 20.04 )
Maanantai:
- Lohikeittoa 8,20
- Broilerinkoivet ja mustaherukkahilloa 7,80
- Kasvispihvit 7,80
- Tanskanpihvi 8,20
- Sianlihakastiketta 8,80
- Naudan palapaistia 8,80
Tiistai:
- Paistettua kirjolohta ja valkoviinikastiketta 11,50
- Nakkikastiketta 7,80
- Jauhelihapihvi ja kantarellikastiketta 8,20
- Thaikanaa ja riisiä 8,80
Keskiviikko:
- Siskonmakkarakeittoa 7,40
- Paistettua turskaa ja kananmunakastiketta 8,50
- Jauhemaksapihvit, paistettua sipulia ja puolukkahilloa 7,80
- Broilerinmurekepihvit ja mustaherukkahillloa 8,20
- Possun palapaistia 8,80
Torstai:
- Hernekeittoa savupotkasta 7,40
- Hernekeittoa savupotkasta ja ohukaiset 7,80
- Paistettuja silakoita ja pinaattikastiketta 8,80
- Hirvigrillimakkaraa 7,80
- Pastaa, broilerkastiketta ja parmesanjuustoa 8,20
- Grillikylkeä 8,80
Perjantai:
- Riistakeittoa 8,20
- Mantelikalaa 8,20
- Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
- Spaghetti bolognese ja parmesanjuustoa 8,20
- Kanaviillokkia ja mustaherukkahilloa 8,80
Viikon leike: Metsästäjänleike 9,80
Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.
Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.
Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464
ravintolaripakka@gmail.com
Avoinna
Olemme auki. Tervetuloa !
ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu
muina aikoina sopimuksen mukaan.
https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&