Lounaslista

Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.

 Lounaslista vko 4 ( 21.01 – 25.01 )

     Maanantai:

  • Lohikeittoa 8,20
  • broilerwingsit ja chilimajoneesia 8,20
  • Kinkkumunakas 7,80
  • Jauhelihapihvi ja paistettua pekoni-sipulia 8,20
  • Sianlihakastiketta 8,80
  • Merimiespihvi ja punajuurta 8,80

     Tiistai:

  • Lammas-kaalikeittoa 7,40
  • Paistettua lohta ja valkoviinikastiketta 12,50
  • Kananugetit, riisiä ja currykastiketta 8,80
  • Makkarakastiketta 8,20
  • Possun grillikylkeä ja chilimajoneesia 8,80


      Keskiviikko:

  • Nakkikeittoa 7,40
  • Paistettuja muikkuja ja kananmunakastiketta 8,80
  • Keitettyä naudan kieltä ja keitinliemikastiketta 8,40
  • Maksakastiketta ja puolukkahilloa 8,20
  • Pekonipihvit 8,20
  • Broilerleike, riisiä, currykastiketta ja mustaherukkahilloa 8,80

      Torstai:

  • Hernekeittoa savupotkasta 7,40
  • Hernekeittoa savupotkasta ja paistetut letut mansikkahillolla 7,80
  • Silakkapihvit ja pinaattikastiketta 8,80
  • Peuran murekepihvit, katajanmarjakastiketta ja punasipulihilloketta 8,80
  • Pekoninakit 8,20
  • Kalkkunanrintaa, riisiä ja mustaherukkahilloa 8,80

      Perjantai:

  • Kantarellikeittoa 7,50
  • Paistettuja silakoita ja pinaattikastiketta 8,80
  • Spaghetti bolognese ja parmesanjuustoa 8,20
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
  • Smetana-härkäpataa 9,30

Viikon leike: Sweitsinleike 9,80

Viikon pihvi: Pippuripihvi ( naudan ulkofile ) 13,50

Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.

Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.

Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464

ravintolaripakka@gmail.com

 

Avoinna

Olemme auki. Tervetuloa !

ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu

muina aikoina sopimuksen mukaan.

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&