Lounaslista

Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.

 Ruokalista viikko 50 ( 09.12 – 13.12 )

Maanantai:

  • Lohikeittoa 8,20
  • Tatti-vihannesrisottoa 8,40
  • Jauhelihapihvi ja pekoni-sipulipaistosta 8,20
  • Broilerwingsit ja chilimajoneesia 8,20
  • Sianlihakastiketta 8,80

Tiistai:

  • Makkarakeittoa 7,40
  • Paistettua lohta ja valkoviinikastiketta 12,50
  • Täytetyt ohukaiset ja tomaattikastiketta 8,20 ( riisi/ jauheliha )
  • Kaalikääryleet ja puolukkahilloa 8,80
  • Thaikanaa ja riisiä 8,80

Keskiviikko:

  • Tattikeittoa 7,90
  • Haukimurekepihvit ja kermaviilikastiketta 8,50
  • Nakkikastiketta 8,20
  • Jauhemaksapihvit, paistettua sipulia ja puolukkahilloa 7,80
  • Pekoni-härkäpataa 9,30

Torstai:

  • Ohukaiset ja mansikkahilloa 2,50
  • Hernekeittoa savupotkasta 7,40
  • Hernekeittoa savupotkasta ja ohukaiset 7,80
  • Särkipullia ja tilli-valkoviinikastiketta 8,50
  • Hirvenmurekepihvit, katajanmarjakastiketta ja pihlajanmarjahilloa 9,30
  • Pastaa, kinkkukastiketta ja parmesanjuustoa 8,20
  • Pesto-broilerkastiketta ja riisiä 8,80

Perjantai:

  • Suppilovahverokeittoa 7,90
  • Lohipastaa 8,80
  • Pekonipihvit 8,20
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
  • Naudan palapaistia 9,30

 

Viikon leike: Porsaanleike 10,50

 

 

 

 

Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.

Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.

Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464

ravintolaripakka@gmail.com

 

 

 

ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu

muina aikoina sopimuksen mukaan.

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&