Lounaslista

Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.

 Lounaslista vko 42 ( 15.10 – 19.10 )

 

     Maanantai:

  • Lohikeittoa 8,20
  • Broilerkoivet ja mustaherukkahilloa 7,80
  • Punajuuripihvit ja suppilovahverokastiketta 8,20 ( kasvis )
  • Päivän pannu 7,80
  • Sianlihakastike 8,80
  • Pippuri-härkäpataa 8,80

      Tiistai:

  • Siskonmakkarakeittoa 7,40
  • Paistettua lohta ja kemaviilikastiketta 12,50
  • Kebabpannua ja riisiä 7,80
  • Jauhelihapihvi ja herkkusienikastiketta 8,20
  • Merimiespihvi ja punajuurta 8,80


      Keskiviikko:

  • Lihakeittoa 7,40
  • Paistettuja muikkuja ja kananmunakastiketta 8,80
  • Spagettia, jauhelihakastiketta ja parmesanjuustoa 8,20
  • Jauhemaksapihvit, paistettua sipulia ja puolukkahilloa 7,80
  • Possun uunikassleria 8,80

      Torstai:

  • Ohukaiset ja mansikkahilloa 2,50
  • Hernekeittoa savupotkasta 7,40
  • Hernekeittoa savupotkasta ja ohukaiset 7,80
  • Kirjolohikiusausta ja punajuurta 8,50
  • Tapolan mustaa makkaraa ja puolukkahilloa 7,80
  • Jauhelihapihvi ja chili-pekonikastiketta 8,20
  • Broilerleike ja mustaherukkahilloa 8,80

      Perjantai:

  • Savuporokeittoa 8,20
  • Särkipullia ja kevätsipulikastiketta 8,50
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
  • Pekonipihvit 8,20
  • Ratatouille 8,20 ( kasvis )
  • Possun palapaistia 8,80

Viikon leike: Porsaanleike  9,80

Viikon pihvi: Pippuripihvi ( Naudan ulkofile ) 13,50

 

Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.

Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.

Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464

ravintolaripakka@gmail.com

 

Avoinna

Olemme auki. Tervetuloa !

ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu

muina aikoina sopimuksen mukaan.

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&