Lounaslista

Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.

 Ruokalista viikko 46 ( 11.10 – 15.11 )

Maanantai:

  • Lohikeittoa 8,20
  • Kebabpannua ja riisiä 8,20
  • Kasviskaalikääryleet ja puolukkahilloa 8,80
  • Hawaijinpihvi 8,20
  • Sianlihakastiketta 8,80
  • Viherpippuri-härkäpataa 9,30

Tiistai:

  • Bataatti-sosekeittoa 7,40
  • Paistettua kirjolohta ja valkoviinikastiketta 11,50
  • Tapolan mustaa makkaraa ja puolukkahilloa 8,20
  • Hirven jauhelihapihvit, katajanmarjakastiketta ja pihlajanmarjakastiketta 9,30
  • Thaikanaa ja riisiä 8,80

Keskiviikko:

  • Nakkikeittoa 7,40
  • Paistettuja silakoita ja pinaattikastiketta 8,80
  • Pekonipihvit 8,20
  • Jauhemaksapihvit, paistettua sipulia ja puolukkahilloa 7,80
  • Possun Grillikylkeä 8,80

Torstai:

  • Ohukaiset ja mansikkahilloa 2,50
  • Hernekeittoa savupotkasta 7,40
  • Hernekeittoa savupotkasta ja ohukaiset 7,80
  • Lohilaatikkoa ja punajuurta 8,50
  • Kaalikääryleet ja puolukkahilloa 8,80
  • Jauhelihapihvi ja sinappikastiketta 8,20
  • Burgundin lihapataa 9,30

Perjantai:

  • Bortchkeittoa ja smetanaa 7,50
  • Savustettua kirjolohta ja kermaviilikastiketta 12,50
  • Spaghetti bolognese ja parmesanjuustoa 8,20
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
  • Osso Buccoa 8,80

 

Viikon leike: Porsaanleike 9,80

 

Viikonpihvi: Pippuripihvi ( Naudan ulkofilé ) 13,50

 

 

 

Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.

Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.

Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464

ravintolaripakka@gmail.com

 

 

 

ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu

muina aikoina sopimuksen mukaan.

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&