Lounaslista

Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.

 Ruokalista viikko 34 ( 19.08 – 23.08 )

Maanantai:

  • Lohikeittoa 8,20
  • Broilerinkoivet, currykastike, riisiä ja mustaherukkahilloa 8,20
  • Liha-makaronilaatikkoa ja puolukkahilloa 8,20
  • Punajuuripihvit 8,20 ( kasvis )
  • Sianlihakastiketta 8,80
  • Burgundin-lihapataa 9,30

Tiistai:

  • Lihakeittoa 7,40
  • Paistettua lohta ja valkoviinikastiketta 12,50
  • Pastaa, kinkkukastiketta ja parmesanjuustoa 8,20
  • Jauhelihapihvi ja sipuli-maitokastiketta  8,20
  • Possun grillikylkeä 8,80

Keskiviikko:

  • Kaali-jauhelihakeittoa 7,40
  • Maksakastiketta ja puolukkahilloa 8,20
  • Paistettua seitä ja kermaviilikastiketta 8,50
  • Uunimakkara 8,20
  • Tillilihaa 8,80

Torstai:

  • Ohukaiset ja mansikkahilloa 2,50
  • Hernekeittoa savupotkasta 7,40
  • Hernekeittoa savupotkasta ja ohukaiset 7,80
  • Paistettua kuhaa ja tilli-valkoviinikastiketta 13,50
  • Keitettyä naudan kieltä ja keitinliemikastiketta 8,40
  • Jauhelihapihvi ja herkkusienikastiketta 8,20
  • Pippuri-possupataa 8,80

Perjantai:

  • Mustatorvisienikeittoa 7,50
  • Haukimurekepihvit ja kermaviilikastiketta 8,50
  • Spagetti bolognese ja parmesanjuustoa 8,20
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
  • Uunikassleria 8,80

 

Viikon leike: porsaanleike ja choronkastiketta 9,80

Viikonpihvi: Lehtipihvi ( naudan ulkofile ) + maustevoi 13,50

 

 

Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.

Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.

Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464

ravintolaripakka@gmail.com

 

 

 

ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu

muina aikoina sopimuksen mukaan.

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&