Lounaslista

Ripakasta joka arkipäivä maukkaat lounaat. Ateriat valmistetaan alusta asti omassa keittiössä hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista. Tervetuloa.

 Ruokalista viikko 43( 21.10 – 25.10 )

Maanantai:

  • Lohikeittoa 8,20
  • Broilerinkoivet, riisiä, currykastiketta ja mustaherukkahilloa 8,20
  • Kasvis-kaalikääryleet ja puolukkahilloa 8,80
  • Jauheliha-makaronilaatikkoa ja puolukkahilloa 8,20
  • Sianlihakastiketta 8,80
  • Smetana-härkäpataa 9,30

Tiistai:

  • Bataattisosekeittoa 7,50
  • Paistettua kirjolohta ja valkoviinikastiketta 11,50
  • Pekonipihvit 8,20
  • Lammas-kebabpannua ja riisiä 8,80
  • Mango-broilerpataa ja riisiä 8,80

Keskiviikko:

  • Lihakeittoa 7,40
  • Paistettua kuhaa ja kermaviilikastiketta 13,50
  • Jauhemaksapihvit, paistettua sipulia ja puolukkahilloa 7,80
  • Uunimakkara 8,20
  • Broilerleike, currykastike, riisiä ja mustaherukkahilloa 8,80

Torstai:

  • Ohukaiset ja mansikkahilloa 2,50
  • Hernekeittoa savupotkasta 7,40
  • Hernekeittoa savupotkasta ja ohukaiset 7,80
  • Paistettuja silakoita ja pinaattikastiketta 8,80
  • Jauhelihapihvi ja bearnaisekastiketta 8,20
  • Pastaa, broilerkastiketta ja parmesanjuustoa 8,50
  • Tatti-vihannesrisottoa 8,40
  • Tillilihaa 8,80

Perjantai:

  • Kanttarellikeittoa ja karjalanpiirakka 7,90
  • Paistettua ahventa ja kermaviilikastiketta 13,50
  • Spagettia, jauhelihakastiketta ja parmesanjuustoa 8,20
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna 7,80
  • Possun sisäfilettä 8,80

 

Viikon leike: Wieninleike 9,80

 

Viikonpihvi: Pippuripihvi ( Naudan ulkofilé ) 13,50

 

 

 

Lounaaseen kuluu tuore, raikas ja monipuolinen salaattipöytä. Leipävalikoima mm. joka aamu itseleivottuja sämpylöitä, kahvi/tee.

Kysy henkilökunnalta tuotteistamme tarvittaessa lisää.

Ripakka, Yrittäjänkatu 18, 06150 Porvoo, 044-529 2464

ravintolaripakka@gmail.com

 

 

 

ma-pe 7:00-16:00 , la-su suljettu

muina aikoina sopimuksen mukaan.

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Ravintola%20ripakka&